Τίτλοι Νέων:
2ο Workshop Χειρουργικής Ρινός - Λάρυγγα: «Στο μικροσκόπιο» οι νέες μέθοδοι -- "Οι νέες μέθοδοι για την αντιμετώπιση ..." -- 06 Δεκεμβρίου 2023
Φλέματα: Μπορεί να γίνουν επικίνδυνα; -- "Την ανάγκη μεγαλύτερης προσοχής στα ..." -- 06 Δεκεμβρίου 2023
H άμεση σχέση του κατάγματος του ισχίου με την ανδρική οστεοπόρωση -- "Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ..." -- 06 Δεκεμβρίου 2023
Καρκίνος των ωοθηκών: Εξελίξεις και προοπτικές -- "Ο καρκίνος των ωοθηκών δεν είναι μία ..." -- 05 Δεκεμβρίου 2023
Η «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056» εγκαινιάζει τη Διαδικτυακή Σχολή ... -- "Η «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. ..." -- 05 Δεκεμβρίου 2023
Ανδρική γονιμότητα: Ο κρίσιμος ρόλος της στην εξέλιξη της αναπαραγωγής -- "Η Ιατρική της Αναπαραγωγής είναι ο ..." -- 05 Δεκεμβρίου 2023
It’s party time: Τι δώρο θα κάνετε φέτος στον εαυτό σας -- "Οι πιο λαμπερές ημέρες -και νύχτες!- ..." -- 04 Δεκεμβρίου 2023
Σπούδασε ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο κορυφαίο ΚΔΒΜ, με απεριόριστη πρακτική!

Γιατί Σύμβουλος Διατροφής?

O Σύμβουλος Διατροφής έχει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, που είναι απαραίτητες για να συμβουλεύει και να καθοδηγεί ασθενείς ή υγιή άτομα στον ορθό τρόπο διατροφής.

Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση δίνει τη δυνατότητα απασχόλησης ως σύμβουλος διατροφής σε μαζικά κέντρα διατροφής (π.χ. Οίκοι ευγηρίας, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ινστιτούτα – κέντρα αδυνατίσματος, αθλητικά κέντρα, βιομηχανίες παρασκευής φαγητών) και ως προσωπικό σε ινστιτούτα – κέντρα αδυνατίσματος υπό τις οδηγίες διαιτολόγου. Ο απόφοιτος μπορεί επίσης να ιδρύσει τη δική του Συμβουλευτική Μονάδα Διατροφικής Ευεξίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

- Σπουδαστές/απόφοιτους δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ με κατεύθυνση τους κλάδους Υγείας και Διαιτολογίας – Διατροφής

- Σπουδαστές/απόφοιτους ΤΕΦΑΑ

- Γυμναστές και Personal Trainers

- Άτομα που τους ενδιαφέρει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο τομέα της διατροφής και διαιτολογίας

- Άτομα που εργάζονται σε αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια ή διαιτολογικά γραφεία

- Άτομα που θέλουν να εργαστούν σε Ινστιτούτα Ομορφιάς και αδυνατίσματος

- Αθλητές, Προπονητές

- Άτομα που είναι υπεύθυνα για την σίτιση σε χώρους όπως παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία κτλ

- Για επαγγελματική εξειδίκευση σε επαγγελματίες της εστίασης που είναι υπεύθυνοι για το μενού

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

• Αρχές Διατροφής
• Μοριακή Βιολογία και Γενετική
• Μικροβιολογία
• Ανθρώπινες Σχέσεις –Επικοινωνία
• Νοσολογία
• Χημεία Τροφίμων
• Βιοχημεία
• Ψυχοκοινωνιολογία και Διατροφή
• Κλινική Διατροφή
• Θεραπευτική Διαιτολογία
• Αθλητισμός και Διατροφή
• Ψυχολογία και Διατροφή
• Παιδιατρική Διατροφή
• Δεοντολογία Επαγγέλματος
• Οργάνωση και Διοίκηση Διαιτολογικών Χώρων
• Υγιεινή & Ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση υψηλού επιστημονικού επιπέδου και πρακτική εκπαίδευση σε θέματα διατροφής, διατροφικής αξιολόγησης, διαχείρισης ειδικών διατροφικών προγραμμάτων, ψυχολογίας της διατροφής και πολλών άλλων σχετικών θεμάτων.

Γιατί στο ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES

Γιατί το ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον Κλάδο Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Δραστηριοποιείται ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) με άδεια λειτουργίας από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας με την υπ’ αριθμόν 50120/Κ6 Υπουργική Απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως (ΦΕΚ 3094/τ. Β’/10-05-2023) και Aρ. Μητρώου: 2350120 και θετική διατύπωση γνώμης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’αριθμ. πρωτ. ΔΑ/6305/24-03-2023 Απόφαση (517/23-03-2023 Συνεδρίαση του Δ.Σ.).

• Γιατί το ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, από την εισαγωγική επιμόρφωση μέχρι και την εξειδικευμένη κατάρτιση.

• Γιατί στην ΕΛΔΕ STUDIES έχουμε την απόλυτη πεποίθηση, πως για να γίνει κάποιος καλός Σύμβουλος Διατροφής, χρειάζεται πρώτα να έχει διαχειριστεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μία ευρεία γκάμα περιστατικών, ώστε με τον ίδιο τρόπο και την γνώση που κατέκτησε να έχει την ικανότητα να βοηθήσει και τους διαιτώμενούς του αργότερα. Επομένως, το πρόγραμμά μας είναι μοναδικό, καθώς περιλαμβάνει μέσα στην εκπαίδευση απεριόριστο χρόνο πρακτικής άσκησης στις Δομές της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας σε Κολωνάκι και Ριζούπολη (Άνω Πατήσια), για τον κάθε σπουδαστή.

• Γιατί ένα μεγαλύτερο μέρος της Εκπαίδευσης είναι πρακτικό σε πραγματικά περιστατικά, γεγονός που συντελεί στην ολοκληρωτική και καλύτερη κατανόηση των προσεγγίσεων σε ολόκληρο το φάσμα των περιστατικών και κατ’ επέκταση στην καλύτερη δυνατή αφομοίωση τους, από τους σπουδαστές!

• Γιατί οι Δομές της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας σε Κολωνάκι και Ριζούπολη (Άνω Πατήσια) διαθέτουν κορυφαίο διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδευτικούς χώρους υψηλής ποιότητας!

• Γιατί το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΛΔΕ STUDIES αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες με πολυετή παρουσία στον τομέα της Διατροφής & Διαιτολογίας!

• Γιατί το πρόγραμμα σπουδών είναι ευέλικτο και σχεδιασμένο από κορυφαίους διατροφολόγους, με δυνατότητα υβριδικής παρακολούθησης!

• Γιατί το δικό μας Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι το μόνο με αμειβόμενη πρακτική άσκηση! Ο Σπουδαστής ξεκινά να εργάζεται μετά το 2ο έτος, με δικά μας περιστατικά και επί πληρωμή, έπειτα από τους τρεις πρώτους μήνες.

• Γιατί ο Σπουδαστής έχει Στήριξη, παράλληλη Εποπτεία και Καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, ώστε να νιώθει ασφαλής.

• Γιατί μετά την αποφοίτηση, προσφέρονται πολλαπλές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Ο απόφοιτος μπορεί επίσης να ιδρύσει τη δική του Συμβουλευτική Μονάδα Διατροφικής Ευεξίας που θα βασίζεται στην τεχνογνωσία της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας!

• Γιατί απλά το ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES είναι Πολύ περισσότερο από ένα απλό ΙΕΚ Διαιτολογίας!

Πληροφορίες & Εγγραφές: https://elde.gr/studies/simvoulos-diatrofis-spoudes-diaitologia/


Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society) είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής – Διαιτολογικής Επιστήμης στην Ελλάδα. Σκοπός είναι η προάσπιση της επαγγελματικής πράξης, η μελέτη διατροφικών διαταραχών και διατροφοεξαρτόμενων νοσημάτων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους. Μετά από 13 χρόνια συνεχών επιστημονικών παρεμβάσεων και κοινωνικών δράσεων στον τομέα της υγείας, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της Εκπαίδευσης με τη λειτουργία Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «ΕΛ.Δ.Ε. ΚΔΒΜ». Με τον τρόπο αυτό, η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον τομέα της διατροφής και της υγείας.

 

Δημοφιλή Άρθρα

2ο Workshop Χειρουργικής

Οι νέες μέθοδοι για την αντιμετώπιση όλων των

+ View

Φλέματα: Μπορεί να

Την ανάγκη μεγαλύτερης προσοχής στα συμπτώματα

+ View

H άμεση σχέση του

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ποσοστό

+ View

Καρκίνος των ωοθηκών:

Ο καρκίνος των ωοθηκών δεν είναι μία νόσος, αλλά

+ View

Η «Εθνική Γραμμή για τα

Η «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056»

+ View

Ανδρική γονιμότητα: Ο

Η Ιατρική της Αναπαραγωγής είναι ο τομέας της

+ View

It’s party time: Τι δώρο

Οι πιο λαμπερές ημέρες -και νύχτες!- του χρόνου

+ View

Ευρωπαϊκή Ένωση και

Θυμάμαι ακόμη εκείνο το αίσθημα απόλυτου

+ View

Ενδιαφέροντα

Σπουδές Εργοθεραπείας με ...

ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ...

+ View

Πως εφαρμόζονται τα ...

Υπάρχουν νήματα για ανόρθωση και lifting ...

+ View

Η Be-Live συναντά τους ...

Ενημερωτική δράση στη Λίμνη Ευβοίας, ως μέρος των ...

+ View

Συνέδρια

20ο Πανελλήνιο ...

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ) αποτελεί το επιστημονικό ...

3o Πανελλήνιο Συνέδριο ...

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Η Ελληνική Εταιρεία ...

14ο Πανελλήνιο ...

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού ...

13° Πανελλήνιο Συνέδριο ...

Η Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη διοργανώνει το 13° ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

Κακώσεις Αρθρώσεων - ...

Κακώσεις Αρθρώσεων Οι αρθρώσεις σχηματίζονται από την ένωση ...

Δηλητηριάσεις

Δηλητήριο είναι κάθε ουσία που μπορεί να εισέλθει στον ...

Δόντια: Πρώτες βοήθειες ...

Η στοματική κοιλότητα καλύπτει μόλις το 1% του ανθρώπινου ...

Πρώτες βοήθειες

Ορισμός Πρώτη Βοήθεια είναι η άμεση και προσωρινή φροντίδα ...

Scroll to top